Személygépkocsik klímarendszerének ÓZONOS fertőtlenítése (KLIKK)

Posted on

Egy személygépkocsi ózonos klímatisztítás ára:   5000.-

Ez mindenféle vegyszer nélkül történik, tehát abszolút környezetbarát technológia. Az ózon az oxigén egy különleges formája, ami nagy oxidáló és csírátlanító hatása révén az egyik leghatásosabb formája a gépkocsik utasterének és klímarendszerének fertőtlenítésére.

Fertőtlenítő hatása 3.000-szer erősebb, mint pl. a klór. (!!!)

Az oxidáció következményeként minden szag megszűnik. Legyen szó bármilyen erős szagról, az ózon biztosan elbánik velük. Dohányfüst, égés utáni szagok, állatok, szemét, vegyszerek, gombák, penész, doh. A szagok eltávolításának a kémiai magyarázata, hogy a szagot okozó anyagok molekuláit kémiai reakció során lebontja.

Az ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Vegyszermentesen, adalékok nélkül írt szagokat, nem hagy nyomot, nem igényel emberi felügyeletet.

Az ózon tartóssága függ a hőmérséklettől és a páratartalomtól, valamint a koncentrációtól. Az ózonmolekulák a keletkezésük után rögtön elkezdenek visszaalakulni oxigén molekulává, normál körülmények között 20 perc a felezési ideje. Egy idő után mind teljesen visszaalakul oxigénné.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.